Image
Top
Menu
29 maart 2017

I Love Amersfoort zoekt sponsors!

I Love Amersfoort zoekt Amersfoortse bedrijven die hun merknaam willen koppelen aan leuke video’s over de Keistad. Ben of ken jij iemand die hier oren naar heeft?

Actief in Amersfoort

Eind 2014 wilden we met ons videoproductiebedrijf actiever worden binnen Amersfoort. We begonnen enthousiast aan het online tv-kanaal I Love Amersfoort. Sindsdien maken we video’s over alle leuke festivals, openingen en andere evenementen in de Keistad.

Stabiel platform

In twee jaar tijd is dit initiatief uitgegroeid tot een stabiel online platform. De video’s zijn dynamisch en van hoge kwaliteit, en worden met name verspreid via Facebook. Met bijna 3000 volgers van onze Facebook pagina en een gemiddeld aantal van 12.500 weergaven per video, werd het voor sponsors interessant om hun bedrijfsnaam aan onze video’s te koppelen.

Onze sponsors

Internetprovider Jonaz en De Hypotheekshop Amersfoort Bergkwartier zijn al sinds 2016 trotse sponsors van I Love Amersfoort. Het Amersfoortse Duo Computers heeft zich er dit jaar bij aangesloten.
De logo’s van onze hoofdsponsors worden aan het begin van iedere I Love Amersfoort aflevering duidelijk in beeld gebracht. Daarnaast hebben de logo’s een prominente plek op onze website gekregen. Naast onze hoofdsponsors zijn er ook diverse kleinere sponsors, aan wie we in onze items aandacht besteden d.m.v. interviews of reclame in beeld.

Wie bereiken we?

Het interessante aan Facebook marketing is dat alles geregistreerd wordt. Zo weten wij precies wie er naar onze video’s kijken, waardoor we onze (en misschien ook jouw) doelgroep precies in kaart kunnen brengen.
Onze doelgroepstatistieken zijn:
150.000 kijkers per jaar
Vrouwen: 55% – Mannen 45%
Mensen uit Amersfoort 25-54 jr: 70%

Bovendien sturen we na ieder item een overzicht naar onze sponsors waarop te zien is wat het bereik van de video is geweest.
Stats Carnaval 2017

Wat kost het?

We hebben verschillende pakketprijzen, variërend van € 250,- tot € 1500,-. Hiermee ben je gelijk voor een heel jaar sponsor van I Love Amersfoort.

Welke items zitten eraan te komen?

De zomer komt eraan, dat betekent dat het festivalseizoen weer van start gaat! Wij gaan dit jaar sowieso filmen bij Lepeltje Lepeltje, de Marathon Amersfoort en Festifoort. Na de zomer zijn we erbij tijdens Dorpsfeest Hoogland, het Bockbier Festival, de Sinterklaasintocht en de Kerstmannenloop. Dit wordt aangevuld met andere leuke items, zodat we in totaal in elk geval 12 video’s per jaar maken. Dat betekent 12 contactmomenten met een Amersfoortse doelgroep. Bovendien koppel je je bedrijfsnaam aan een serie vrolijke en positieve video’s, waar alle Amersfoorters blij van worden.

Interesse?

Lijkt het jou ook interessant om I Love Amersfoort te sponsoren? Of heb je vragen naar aanleiding van deze oproep? Neem gerust contact met ons op via thijs@flicks.nu!
ILA_Achtergrond_FB