Image
Top
Menu

Het Team

maak kennis met de mensen achter Flicks

Thijs Konings

Is de trotse eigenaar van Flicks Producties. Hij richtte zijn videoproductiebedrijf in 2009 op samen met fotograaf Albert Dros.

Lees verder
Dankzij zijn studie Mediatechnologie is hij gespecialiseerd in het vertalen van de wensen van de klant in videomogelijkheden. Met zijn commerciële denkwijze creëert hij in een handomdraai videoconcepten die het hoogste rendement voor de klant behalen. Met zijn onuitputtelijke energie en enthousiasme haalt hij het beste in zijn medewerkers naar boven. Naast het regisseren en aansturen van zijn mensen, monteert hij een groot gedeelte van de video’s zelf. Dankzij zijn jarenlange ervaring als editor in dienstverband, worden zijn videoproducties dynamisch en weet hij altijd de juiste sfeer voor de video te bereiken.

Favoriete video: Corporate film DOC Kaas

Relinde de Graaff

Is met haar artistieke visie een welkome aanvulling in het Flicksteam. Haar creativiteit is terug te vinden in de scripts die ze voor klanten schrijft.

Lees verder
Ook is ze professioneel presentatrice en voice-over, waar we graag gebruik van maken in onze video’s. Ze was jarenlang de presentatrice van ons internetkanaal I Love Amersfoort en spreekt regelmatig voice overs voor onze animaties in. Relinde is zorgvuldig, heeft oog voor detail en is altijd zeer betrokken bij de videoproducties en animaties die ze leidt.

Favoriete video: Promotiefilm Nieuw-Prinsenland

Paul de Gruyl

Is onze vaste cameraman. Hij kan goed visualiseren hoe een shot het beste gedraaid kan worden door het gebruik van unieke invalshoeken.

Lees verder

Paul is Amersfoorter in hart en nieren en een ware aanwinst voor ons Amersfoortse videoproductiebedrijf. Hij heeft al over de hele wereld gereisd voor filmopdrachten, wat resulteert in indrukwekkende dronebeelden van watervallen en berglandschappen. Dankzij zijn natuurlijke talent voor het bedienen van camera en drone worden zijn shots bijzonder. De video’s die hij schiet zijn van hoog niveau en vertellen altijd een goed verhaal. Hij kan, naast zijn camerawerk, ook monteren en animeren. Door zijn achtergrond in grafisch design ziet alles wat hij maakt er piekfijn uit. Hij is creatief, sociaal, betrouwbaar en secuur in zijn werk.

Favoriete video: Video VVV Amersfoort

wesley

Wesley Versteeg

Specialiseerde zich na zijn filmopleiding in Brussel als cameraman. Zijn filmische look maakt van onze video’s ware kunstwerkjes.

Lees verder
Het is fijn werken met deze nuchtere Zeeuw. Hij staat graag vroeg op, werkt hard en met veel plezier. Hij heeft een speciaal talent om de mensen die voor zijn camera verschijnen te laten stralen, zodat ze er altijd op hun mooist opstaan. Naast zijn werk als cameraman animeert hij ook graag, waarbij hij gebruik maakt van technieken zoals compositing en matte painting.

Favoriete video: Agrarische bedrijfsfilm Codema Systems Group

Daan_ZW

Daan van Vloten

Na zijn stage konden we geen afscheid van hem nemen. Inmiddels is Daan een vaste waarde binnen ons Flicks team en daar zijn we trots op!

Lees verder
Er is niemand zo secuur als Daan. Alles is altijd tot in de puntjes geregeld en hij doet zijn werk met ontzettend veel plezier. Door de rust die hij uitstraalt en het gemak waarmee hij zijn apparatuur bedient is het een genot om hem aan het werk te zien. Zijn vaste hand en creatieve oog geven gegarandeerd een mooi resultaat. Op Daan kun je bouwen!

Favoriete video: Bedrijfsfilm Havecon

Allart_ZW

Allart Kleijn

Animeert de objecten en figuren in onze uitleganimaties.  Onze vaste 2D animator kan werkelijk alles tot leven brengen.

Lees verder
Dankzij zijn uitgebreide kennis van Final Cut Pro, Premiere Pro en After Effects veranderen statische plaatjes in levendige animaties. Ook in onze video’s maken we regelmatig gebruik van zijn geanimeerde teksten en wereldkaarten. Allart zorgt ervoor dat onze producties nog dynamischer en aantrekkelijker om naar te kijken worden.

Favoriete video: Uitleganimatie GymAround

Albert Dros

Stond al aan de wieg van dit videoproductiebedrijf en nam de motion graphics voor zijn rekening. Hij besloot zich breder te ontwikkelen.

Lees verder
Na zijn studie internationale mediatechnologie in Hong Kong keerde hij terug naar Nederland, waar hij zijn grootse talent voor fotografie ontdekte. Albert maakt voor ons de mooiste timelapse video’s. Ook maakt hij regelmatig leaders en geanimeerde titelbalken. Zo ontwierp hij bijvoorbeeld het logo en de leader van onze online serie I Love Amersfoort.

Favoriete video: Timelapse Video Gemeente Amersfoort

Bas Duijst

Is de vormgever van onze 2D uitleganimaties. Zijn figuren en objecten zijn vrolijk en toch strak, een ideale combinatie!

Lees verder
Bas kan toveren in Illustrator. Hij zorgt voor herkenbare figuren en objecten die leuk zijn om naar te kijken. Hij is betrouwbaar en zorgvuldig, waardoor wij maar al te graag met hem samenwerken. Doordat hij niet bang is om nieuwe stijlen te ontwikkelen kunnen we een breed palet aan stijlen aanbieden bij onze klanten.

Favoriete video: Animatie voor kinderen van vluchtelingen