Image
Top
Menu

Bedrijfsvideo laten maken

zo maken wij jouw video

Brainstorm

Wil je een bedrijfsvideo laten maken die bij het karakter en de visie van jouw bedrijf past? Al vanaf het eerste contact laten we je actief meedenken en gaan we inhoudelijk in gesprek. Heldere communicatie, persoonlijke aandacht en flexibiliteit staan bij ons centraal, waardoor je een fijn werkproces met ons ervaart.

Script

Vanuit de wensen die uit de brainstorm zijn gekomen maken we een script. Dit kan een voice-over script zijn, maar ook uitgeschreven vragen en beoogde antwoorden voor een interview-setting.

Shotlist

Bij een goed uitgewerkt script horen shots die de video fijn kijkbaar zullen maken. Met beeldende shots kunnen we de kijker verassen of het onderwerp perfect uitlichten. Daarna plannen we samen met jou de opnamedag in.

Draaiboek

Locaties, sprekers en figuranten zullen samen moeten komen op die dag. De shotlist delen we in volgens de beschikbaarheid van deze personen. Het draaiboek zorgt ervoor dat iedereen weet wanneer hij of zij waar beschikbaar moet zijn. Zo kunnen we de uitgedachte shots op de meest ideale wijze opnemen.

Opnames

Tijdens de opnamedag moet alles goed gaan. Gelukkig hebben we ons samen met jou goed voorbereid. Door het draaiboek te volgen missen we geen enkel shot. En elk shot zal op de juiste manier opgenomen worden. We regisseren de sprekers en figuranten op een rustige manier, zodat ze natuurlijk op beeld overkomen.

Montage

We monteren het verhaal en de shots op passende muziek voor een unieke beleving van de kijker. Natuurlijk kunnen we altijd nog iets veranderen aan de montage waar nodig. We gaan samen met jou voor het beste eindresultaat!

Bedrijfsfilms voor ieder budget
De videoproductie kunnen we aanvullen met animatie, een voice-over, een presentatrice of acteurs om de film sprekender te maken en de informatie op een toegankelijke manier over te brengen op je publiek. Afhankelijk van de doelgroep die je voor ogen hebt, adviseren wij je omtrent de snelheid, lengte en dynamiek van de videoproductie. Wij helpen je graag bij het maken van keuzes. Je kunt bij ons al een professionele bedrijfsvideo laten maken vanaf € 1750,-
Internationaal zaken doen
Maak in het buitenland indruk met een film in de moedertaal van de klant. Zo heeft DOC Kaas bij ons een meertalige bedrijfsvideo laten maken. Naast de Nederlandse versie maakten we onder andere versies in het Arabisch en het Frans met een voice-over in de diverse talen. Ondertitelen kan natuurlijk ook, zoals deze Chinese versie van onze RedStar film.
Bedrijfsvideo stappenplan
We beginnen met een brainstorm met jou. Daarin laten we je actief meedenken en vertellen over het bedrijf en de doelgroep van de film. Op basis van die brainstorm maken wij een script. Hier moet het karakter en de visie van je bedrijf in naar voren komen. Dan volgen de opnamedagen. Indien gewenst werken we met een presentatrice, acteurs of de inzet van een drone. Terug op ons kantoor in Amersfoort beginnen we met de montage. We kunnen animaties toevoegen om complexe zaken helder te krijgen. Ook vertalen en ondertitelen we de film. We verzorgen de film van begin tot eind en zorgen ervoor dat je hem op tijd krijgt aangeleverd. Zodat jij een bedrijfsvideo hebt die in een paar minuten een compleet en betrouwbaar beeld geeft van je product of dienst.
Bedrijfsvideo laten maken?
Wil je een bedrijfsvideo laten maken? Wij komen graag eens vrijblijvend bij je langs om te praten over de mogelijkheden. Neem gerust contact op om meer informatie of een offerte te ontvangen. Of je nou een bedrijfsfilm, instructievideo, videoreportage, timelapse video of animatie wilt, bij ons ben je voor elke videoproductie aan het juiste adres!