Image
Top
Menu

Bedrijfsvideo laten maken

zo maken wij jouw video


Wil je een bedrijfsvideo laten maken die bij het karakter en de visie van jouw bedrijf past? Al vanaf het eerste contact laten we je actief meedenken en gaan we inhoudelijk in gesprek. Heldere communicatie, persoonlijke aandacht en flexibiliteit staan bij ons centraal, waardoor je een fijn werkproces met ons ervaart.

Bedrijfsfilms voor ieder budget
De videoproductie kunnen we aanvullen met animatie, een voice-over, een presentatrice of acteurs om de film sprekender te maken en de informatie op een toegankelijke manier over te brengen op je publiek. Afhankelijk van de doelgroep die je voor ogen hebt, adviseren wij je omtrent de snelheid, lengte en dynamiek van de videoproductie. Wij helpen je graag bij het maken van keuzes. Je kunt bij ons al een professionele bedrijfsvideo laten maken vanaf € 1750,-
Internationaal zaken doen
Maak in het buitenland indruk met een film in de moedertaal van de klant. Zo heeft DOC Kaas bij ons een meertalige bedrijfsvideo laten maken. Naast de Nederlandse versie maakten we onder andere versies in het Arabisch en het Frans met een voice-over in de diverse talen. Ondertitelen kan natuurlijk ook, zoals deze Chinese versie van onze RedStar film.
Bedrijfsvideo stappenplan
We beginnen met een brainstorm met de klant. Daarin laten we de klant actief meedenken en vertellen over het bedrijf en de doelgroep van de film. Op basis van die brainstorm maken wij een script. Hier moet het karakter en de visie van het bedrijf in naar voren komen. Dan volgen de opnamedagen. Indien gewenst werken we met een presentatrice, acteurs of de inzet van een drone. Terug op ons kantoor in Amersfoort beginnen we met de montage. We kunnen animaties toevoegen om complexe zaken helder te krijgen. Ook vertalen en ondertitelen we de film. We verzorgen de film van begin tot eind en zorgen ervoor dat je hem op tijd krijgt aangeleverd. Zodat jij een bedrijfsvideo hebt die in een paar minuten een compleet en betrouwbaar beeld geeft van je product of dienst.
Bedrijfsvideo laten maken?
Wil je een bedrijfsvideo laten maken? Wij komen graag eens vrijblijvend bij je langs om te praten over de mogelijkheden. Neem gerust contact op om meer informatie of een offerte te ontvangen. Of je nou een bedrijfsfilm, instructievideo, videoreportage, timelapse video of animatie wilt, bij ons ben je voor elke videoproductie aan het juiste adres!