Image
Top
Menu
7 mei 2018

Nieuw kantoor!


Flicks Producties is verhuisd! Ons Amersfoortse videoproductiebedrijf is nu gevestigd in het Cultuurhuis naast Theater Flint. We hebben een eigen kantoor en delen de grote gemeenschappelijke hal met Theaterschool de Springplank, Galerie de Ploegh en Jong en Vrij.

Directeur Thijs had besloten dat de vloer van ons nieuwe kantoor Flicksblauw moest worden, in de kleur van ons logo. Het was even zoeken naar de juiste tint, maar inmiddels ligt de nieuwe vloer er prachtig bij. Om het geheel af te maken heeft Relinde het Flicks logo op de muur geschilderd.

We zijn erg blij met onze nieuwe werkplek. We kijken uit op de mooie oude huizen van Amersfoort en hebben leuk contact met de andere bedrijven in het pand. Daarnaast zijn we een vruchtbare samenwerking aangegaan met Theater Flint.

Afgelopen vrijdagmiddag hielden we een openingsborrel. De Amersfoortse bierbrouwers van Rock City Brewing verzorgden het bier. We hebben ontzettend genoten van alle gezellige mensen en fijne gesprekken. Ons kantoor is nu officieel geopend!