Image
Top
Menu
13 juli 2017

Martijn naar Londen

Begin deze maand hebben we afscheid moeten nemen van een van de vaste freelancers van ons videoproductiebedrijf: Martijn Prins. Voor ons heel jammer, maar Martijn zelf gaat een spannend nieuw avontuur tegemoet: hij gaat met zijn vrouw en kind een leven opbouwen in Londen.

Hoe het begon

Nadat Martijn als geluidsman voor een videoproductiebedrijf had gewerkt, begon hij in 2012 voor zichzelf. Flicks eigenaar Thijs Konings had in het verleden al eerder met hem gewerkt en huurde hem direct in. Het klikte goed en een vriendschap was geboren tussen de twee creatievelingen. Allebei altijd te vroeg aanwezig en net zo lang doorgaan tot alles er goed opstond, dat was de instelling van beide mannen. Zo hebben ze met veel plezier flink wat lange filmdagen met elkaar doorgebracht.

11221311_1062075377176644_4795434489694705470_o
Thijs Konings en Martijn Prins aan het werk

Van audio naar video

In de jaren dat ze samenwerkten heeft Martijn de switch gemaakt van geluid naar camerawerk. Hij was de laatste jaren een indrukwekkende verschijning tijdens de Flicks shoots, met zijn arsenaal aan lenzen, statieven en andere camera apparatuur.

Bedrijfsfilm Maxon Motor

Als je Thijs en Martijn vraagt naar de leukste shoot die ze samen hebben gehad, komt de bedrijfsfilm voor Maxon Motor naar boven drijven. Wat hebben ze gelachen die dag. Samen met stagiair Mads op pad naar Enschede. Een echte mannenshoot met een mooi resultaat!

E-learning video’s

Maar ook de bijzondere shoots over ziektebeelden voor e-learning van de Hogeschool Rotterdam koesteren ze. Het persoonlijke videoportret over dementie heeft diepe indruk gemaakt bij de videomakers. Deze video’s worden nu voor e-learning doeleinden gebruikt en zullen pas later openbaar gemaakt worden.

Martijn bedankt!

Ook in Londen zal Martijn bedrijfsfilms, fictiefilms en documentaires gaan maken. Wij danken Martijn voor de fijne samenwerking de afgelopen jaren en wensen hem veel succes en plezier in Engeland!