Image
Top
Menu
29 mei 2017

Film helpt aan 125.000 euro crowdfunding!

Promotiefilm Kroast Amersfoort

Kroast is het nieuwe kindvriendelijke café restaurant aan de Eemhaven in Amersfoort. Door middel van een crowdfunding campagne, waar wij de promotievideo voor maakten, haalden ze binnen 2,5 uur de benodigde €125.000,- op om van start te kunnen gaan. Bij Kroast kunnen ouders gezellig eten en drinken terwijl hun kinderen aan leuke workshops deelnemen. Wij hebben het restaurant zelf al uitgeprobeerd en het is absoluut een aanrader!

Bedrijfsfilms Codema Systems Group

Inmiddels voelen we ons helemaal thuis in de glastuinbouw. Na bedrijfsfilms en –animaties gemaakt te hebben voor onder andere RedStar, Havecon Kassenbouw, Mprise Indigo en de Wageningen Universiteit, zijn we nu een samenwerking aangegaan met Codema Systems Group voor een serie klantfilms. Voor de eerste film interviewden we Bas Karsten van Rainbow Colors BV.
Daarnaast is de corporate movie voor Plantenkwekerij Leo Ammerlaan bijna af, dus hou onze Facebookpagina in de gaten voor onze nieuwste video’s!

Ondernemers over Amersfoort

Flicks Producties is al 5 jaar gelukkig gevestigd in Amersfoort. Wat vinden andere gerenommeerde ondernemers van onze mooie stad?

Animatie NGinfra

We maakten een animatie voor NGinfra, het kennisinstituut om de infrastructuur van Nederland adequaat in te laten spelen op toekomstige veranderingen.

Bedrijfsfilm Jewels Forever

Hoe wordt een gouden ring gemaakt? In de Kamperbinnenpoort van Amersfoort zit Jewels Forever gevestigd. Pure ambacht!

Video over app Inspect4All

Voor App-ontwikkelaar Maxdoro schoten we een video over hun applicatie Inspect4All. Opgenomen in onze eigen studio: een lekkere strakke stijl!