Image
Top
Menu
21 september 2016

Animo spreidt zijn tentakels uit

De afgelopen tijd heeft Animo, het dochterbedrijf van Flicks Producties, zijn tentakels in diverse branches gestoken. Zo maakte de kleine blauwe octopus o.a. animaties voor de zorg en de agrarische sector.

Sprookjesfiguren en muziek

Stichting Philadelphia Zorg wilde een animatie voor hun medewerkers over de veranderingen in hun organisatie. We maakten er een vrolijk sprookje van met ridders en draken. Daarnaast combineerden we video met animatie voor hun muziekproject Philala.

Hersenen

Voor het Hersencentrum van het UMC Utrecht maakten we een animatie voor volwassenen over de Poli Psychose en een animatie voor kinderen over het horen van stemmen in je hoofd. Wist jij al waar stemmen in je hoofd vandaan komen?

Agrarische animaties

De Wageningen Universiteit zocht naar een manier om hun werk in een paar minuten duidelijk te maken aan de bezoekers van de Greentech beurs. Vandaar dat ze kozen voor een uitleganimatie. Voor Mprise Indigo maakten we eerder al een serie uitleganimaties over de verschillende softwaremodules die ze aanbieden. De animaties werden in juni vertoond op de Greentech beurs in de RAI.

Meer zien?

Animo was de afgelopen tijd ook bezig met animaties in andere branches. Bekijk bijvoorbeeld de animatie die we maakten voor Paysquare, in de kleuren en met de iconen van hun eigen vormgeving. En wat hebben we genoten van de jonge vluchtelingen die we, voor een project van Kinderpostzegels Nederland, zelf een animatiescript lieten schrijven en hun eigen personages lieten inspreken.

Bekijk ons volledige portfolio op animo.nu of sorteer op ‘Animatie’ in ons Flicks portfolio!