Image
Top
Menu

Een bedrijfsvideo laten maken?
Wil je een video laten maken met een hoge kwaliteit voor een scherpe prijs?
Dan ben je bij ons videoproductiebedrijf aan het juiste adres.
Wij hebben brede ervaring in het produceren van bedrijfsfilms, instructievideo’s,
videoreportages, timelapse video’s en animaties.

Showreel

Bedrijfsfilm laten maken

Flicks Producties maakt professionele bedrijfsfilms die in een paar minuten een compleet beeld geven van het product én het werkproces van het bedrijf. Visuele informatie is sprekender en blijft beter hangen dan andere vormen van informatie-overdracht. Met een bedrijfsfilm van Flicks Producties heb je een online visitekaartje waar klanten met plezier naar kijken en makkelijk aan kunnen refereren, wat de communicatie onderling bevordert.

Videoproductie voorbeelden

Onze showreel, een compilatie van bedrijfsfilms die we hebben gemaakt, geeft een gevarieerd beeld van onze mogelijkheden. Voorbeelden van bedrijfsfilms die we hebben gemaakt vind je in ons portfolio. Of neem direct contact op om kennis te maken of een offerte op te vragen.

Animo - Uitleganimaties
Flicks Producties heeft ook een dochteronderneming: Animo. Hier maken we korte uitleganimaties, waarin op een leuke manier complexe processen kunnen worden uitgelegd. Neem gerust een kijkje op de site, wellicht is dit ook interessant voor jouw bedrijf.
I Love Amersfoort - Videoreportages
Ons videoproductiebedrijf produceert het online TV kanaal I Love Amersfoort. Presentatrice Relinde de Graaff neemt je mee naar alle leuke evenementen in Amersfoort. Ben je ondernemer in Amersfoort en wil je graag een video laten maken over een feestelijke opening of evenement? Neem gerust contact met ons op!