Image
Top
Menu
23 maart 2016

Familiebedrijf Flicks Producties

Op 25-02-2016 is Flicks eigenaar Thijs met Flicks regisseuse Relinde getrouwd in het Bergpaviljoen in Amersfoort. Hiermee is Flicks Producties een heus familiebedrijf geworden!

Thijs en Relinde ontmoetten elkaar in de zomer van 2013 op de set van Flicks. Thijs huurde Relinde in als presentatrice voor een serie bedrijfsfilms voor Ruimte voor Ruimte. De serie van vier films werd gebruikt ter promotie van bouwkavels op diverse plekken in Brabant. Na de shoot hebben ze contact gehouden en een half jaar later sloeg de vonk definitief toe. Na een jaar tussen Utrecht en Rotterdam gependeld te hebben, besloten ze te gaan samenwonen in Amersfoort, de vestigingsplaats van Thijs’ videoproductiebedrijf Flicks Producties.

Flicks Producties maakt bedrijfsfilms en –animaties voor diverse bedrijven, onder andere voor gemeentes, land- en tuinbouwbedrijven en de zorgsector. Relinde had ervaring in het scenarioschrijven, produceren en regisseren van korte fictiefilms.

Ze besloten de krachten te bundelen. Thijs’ jarenlange ervaring in het maken van hoogwaardige bedrijfsvideo’s en –animaties en zijn kennis van de markt gebundeld met de creatieve geest van Relinde bleek een gouden combinatie.

De filmmakers verdelen de verschillende projecten onderling en roepen elkaars expertise in waar nodig. Gaat de één een weekje skiën, dan neemt de ander moeiteloos de lopende projecten over. Het koppel is volledig op elkaar ingespeeld en hun gedeelde passie voor de videobusiness maakt dat ze iedere dag met veel plezier naar hun werk gaan.

Want wat is er nou leuker dan met de persoon van wie je het meeste houdt, het werk te doen waar je het meest van houdt?

blog quote