Image
Top
Menu
23 juni 2015

Nieuwe website!

Screen Shot 2015-06-23 at 09.34.53

Onze nieuwe website staat online. Strak vormgegeven door Akimoto Grafisch Ontwerpers waar we al jarenlang een prettig samenwerkingsverband mee hebben. Onze nieuwe site is uitgebreider dan de vorige, het portfolio is helderder ingedeeld en de informatie over ons bedrijf en haar werknemers is meer toegankelijk.

Binnen ons portfolio hebben we nu verschillende categorieën. Wil je dus een bedrijfsfilm laten maken, dan hoef je in het portfolio alleen maar op het kopje ‘bedrijfsfilm’ te klikken en alle voorbeelden sorteren zich automatisch. Hetzelfde geldt voor een voorlichtingsfilm of uitleganimatie. Ook hebben we een kopje ‘agrarisch’ voor onze bezoekers uit de land- en tuinbouwsector. We hebben een aantal high end corporate films voor deze sector gemaakt, waarvan enkele nog niet zijn vrijgegeven voor publicatie. De openbare bedrijfsfilms van RedStar, Tuinbouwontwikkelingsmaatschappij en DOC Kaas zijn al wel op onze nieuwe site te bekijken.

De nieuwe site geeft ook wat meer inzicht in ons bedrijf. Bij het kopje ‘werkwijze’ vind je de verschillende stappen die we doorlopen bij het maken van een bedrijfsfilm, en bij ‘over ons’ vind je foto’s en bondige informatie over onze medewerkers. Ook kun je – ter inspiratie – zien wat de favoriete video’s van onze medewerkers zijn.

Op onze nieuwspagina zullen we ongeveer één keer per maand een nieuwe blog posten. Hierin bespreken we onze nieuwe videoproducties, informatie over het maken van een bedrijfsfilm, kijkjes achter de schermen en de laatste nieuwtjes op videogebied. We vinden het leuk als je ons blijft volgen.

Uiteraard is de beste manier om ons te leren kennen via een persoonlijk gesprek. We komen graag eens bij je langs om vrijblijvend te praten over de mogelijkheden die videoproductie voor jouw bedrijf kan bieden. En mocht je eens in Amersfoort zijn, kom gerust eens binnenvallen op de Zonnehof 3a voor een kop koffie. Tot snel!